Aktiviteter for hele familien

 

 Her kan du finne lenker til familieaktiviteter og noen av severdighetene i Grenlandsområdet:

 

TELEMARKREISER

Trenger dere hjelp til å planlegge utflukter eller ferie i forbindelse med NM på Trekkspill i Skien?

Telemarkreiser har lang erfaring i å lage gode feriepakker, både for barnefamilier og for dem som reiser uten barn. Her kan du bestille bl.a. kanalturer, sykkelturer og overnatting. Du vil også finne informasjon om Telemarkreiser ved informasjons- og billettskranken under NM.

For å gå til Telemarkreisers hjemmesider, klikk her.

EVENTYRFABRIKKEN

Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø. Her kan alle barn hoppe, leke, løpe, bråke, rote og kose seg så mye de vil.

Her finnes Norges største lekekonstruktion med trampoliner i to etasjer, kjempestore sklier, ballkanoner og mye, mye mer. 

Man kan også vinne gratis inngang for hele familien i NM-lotteriet!

For å lese mer om lekelandet klikk her.
 

BREKKEPARKEN

Brekkeparken er en 36 mål stor park på en høyde rett opp for Skien sentrum. Parken inngår i Telemark Museum. I parken finner man blant annet en middelaldergård, en flott rosehage, en rekke gamle stuer og et friluftsteater der det settes opp mange ulike forestillinger og konserter. Brekkeparken ble i 2002 kåret til Årets grønne park av Norske Anleggsgartnere.

For å lese mer om parkanlegget og program klikk her.

 

TELEMARK MUSEUM

Telemark Museum er et konsolidert museum som drifter og forvalter 7 museer, med 11 publikumsåpne anlegg, i midtre og nedre del av Telemark. Museet forvalter 130 bygninger, 100 000 gjenstander, 1,5 millioner fotografier, samt store bok- og privatarkivsamlinger.

For å lese mer om de enkelte avdelingene eller planlagte utstillinger klikk her

 

 

BØ SOMMARLAND – få 20 % rabatt eller vinn billetter i NM-lotteriet 

Bø Sommarland ligger i Bø i Telemark og er en av Norges største turistattraksjoner med om lag 200 000 besøkende årlig.Parken ble åpnet i 1985, og er Norges eneste utendørs vannaktivitetspark. Bø Sommarland har noen av Europas største og mest spektakulære vannaktiviteter, men har også mye mer enn bading og vannlek. Et lite steinkast fra vannspruten ligger Lekeland med lekeslott, klatrefjell, trampoliner og elektriske biler. Litt lenger inn i parken finner du Tarzan-løype og Tivoliland. Selvsagt er det også mulig å få seg både en matbit og andre forfriskninger flere steder i parken.

NM på Trekkspill 2011 i Skien har inngått et samarbeid med Bø Sommarland. Ved besøk i Bø sommarland får deltakere på årets NM på trekkspill  en spesiell rabatt på inngangsbilletten hvis de kjøper billetter på forhånd på nett (med egen tidsbegrenset kode). I tillegg er det mulighet å vinne gratis inngang for hele familien  (inntil 4 personer) i NM-lotteriet!

For å vite om hvordan du bestiller billetter klikk her.

For å lese mer om Skandinavias største vannpark klikk her.

 

NM-KAFEEN  «SITT NED»

Ta en velfortjent pause og kaffekopp på NM-kafeen Sitt  Ned som ligger i gågata rett nedenfor NM-arenaen Ibsenhuset. Sitt Ned kunst og kafé er en av byens hyggeligste kafeer. Kafeen har utsalg av glass og keramikk og  en koselig bakgård hvor  man kan sitte ute i  fint vær. 29. juni vil det bli arrangert en rekefest hvor alle deltakere på NM på trekkspill er hjertelig velkomne!

For å lese mer om Rekefesten, klikk her.

For å lese mer om utsalget av glass og keramikk, klikk her.

 

 

 

Byen har naturlig nok en rekke severdigheter knyttet til byens store sønn: Ibsenhuset med kunstutstillinger og husene der Ibsen bodde i sin oppvekst.

 

Ibsen Safari i Skien

Ibsensafari er et vandreteaterstykke som blir spilt hver sommer i Skien (siden 2004). I forestilling får publikum lov til å bli med på en reise rundt i Skien, mellom Henrik Ibsens ulike barndomshjem, og de får se både utdrag fra Ibsens dramatikk og scener fra hans liv.

For å lese mer om forestillingen eller bestille billetter  klikk her.

 

Henrik Ibsen Museum – Venstøp

Lekeland, Fylkesmuseet, Telemark Golfpark og Telemarkskanalen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: