Lyst til å bli med å spille?

Skienfjordens Trekkspillklubb

Skienfjordens Trekkspillklubb sommeren 2008

Vi øver hver tirsdag fra kl. 19-21.30 på Ibsenhuset i Skien. Det er bare å møte opp på øvelsen eller ta kontakt med vår dirrigent Jørn Arve Rønningen på tlf: 91 34 30 08.

Hvem er vi?
Skiensfjordens Trekkspillklubb er en trekkspillklubb for voksne og ungdom i alderen 14-67, med i alt 15 medlemmer. Trekkspillklubben startet opp i 1968 og har gjennom 41 år vært en god bidragsyter til kulturlivet i Grenland og i Telemark. I 2008 ble trekkspillklubben en samspillgruppe under Kulturskolen i Skien, som vi allerede hadde et nært samarbeid med gjennom vår dirigent Jørn Arve Rønningen.

Støttemedlemskap
Trekkspillklubben har i dag ca. 40 ikke aktive medlemmer, såkalte støttemedlemmer, og vi vil gjerne ha flere!
Som støttemedlem får du invitasjoner til fester og andre arrangementer i regi av trekkspillklubben. Støttemedlemskap koster 200,- kroner i året.

Grasrotandelen
Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009 og det er Norsk Tipping som er operatør for denne ordningen. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal frivillig organisasjon. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Ved å oppgi trekkspillklubbens organisasjonsnummer til kommisjonæren neste gang du spiller, er du med å støtte orkesteret vårt. Skiensfjordens trekksillklubbs organisasjonsnummer er: 983902529.

Du kan lese mer om grasrotandelen ved å klikke  her.

Postadresse:
Skienfjordens Trekkspillklubb
/ved Hege Ottesen
Torgeir Vraasgate 24
3718  Skien.

 

        

STYRETS MEDLEMMER
%d bloggere like this: